Linja të rregullta me autobus super komod

Linja të rregullta përmes Shqipërisë dhe Italisë

Linja të rregullta përmes Serbisë, Kroacisë dhe Sllovenisë

UDHËTIME ME AUTOBUS SUPER KOMOD


LINJA slloveni kroaci

zvicËr

Kosovë

Linja e rregullt nga Zvicra për Kosovë përmes Kroacisë Sllovenisë dhe Serbisë

LINJA SLLOVENI KROACI

kosovË

ZVICËR

Linja e rregullt nga Kosova për në Zvicer përmes Serbisë, Kroacisë dhe Sllovenisë

LINJA NGA SHQIPËRIA

Kosovë

ZVICËR

Linja e rregullt nga Zvicra për Kosovë përmes Shqipërisë dhe Italisë 

Linja nga shqipËria

zvicer

Kosovë

Linja e rregullt nga Zvicra për Kosovë përmes  Italisë dhe Shqipërisë

call center

Për informacione shtesë rreth ofetrave tona, çmimeve ose rezervimeve ju mund të na kontaktoni nënumrin tonë kujdestar

+41 52 511 26 26

ZVICËR

Ebnatstrasse, 152 CH - 8207

Schaffhausen Switzerland

KONTAKT 

+41 52 511 26 26
+41 79 404 86 37

KosovË

Rruga e UCK-së, Gjakovë 

50000 Kosovë

KONTAKT 

Tel +383 (0) 390 323 219

Tel +383 (0)44 811 924